BEZOEK HET MIMU


Je kan het MIMU altijd bezoeken.
Plan een afspraak en stuur een mail. Stel drie dagen voor met een tijdstip wat je bevalt. Dit is het e-mailaddress: pakhuisstraat70@gmail.com
Ik reageer binnen een paar dagen

MiMu, het minimuseum in Utrecht OOST

Bezoekadres Haagstraat 70
Te bezoeken wanneer jij wil
Het grote voordeel van langskomen op afspraak is dat ik wéét dat ik bezoek krijg en minder passief hoef te wachten, waar ik weinig energie van krijg. Het moest anders kunnen. Op deze manier kan ik ook vrij en open communiceren met wie komt. Dat vind ik leuk.
Wat is het, en waar en wie heeft het bedacht en wat kan je verwachten? Het MiMu, het kleinste museum voor beeldende kunst, gevestigd in Utrecht Oost, bedacht en uitgewerkt door beeldend kunstenaar Kaat Suringa, ik dus, in samenwerking met sponsoren, de winkels in de buurt de Haagstraat.
Het minimuseum, het MiMu, is gevestigd aan de Haagstraat 70 in Utrecht Oost. Het is in feite niet meer, (en niet minder!) dan enkele wandjes langs een trap, waar tijdens de opening van het MiMu in 2018 om te beginnen kleine formaten schilderijen te zien waren. Licht van thematiek en vrolijk van kleur. Wat er hangt, wisselt.
In de eerste plaats zie je in het MiMu afwisselende werk, meestal 2-dimensionaal (bijv. tekeningen, schilderkunst, fotografie). Thema’s kunnen enorm verschillen.
Ten tweede: je ziet de werkruimte van mij, waar ook werk in stock staat, sommig werk mini, maar ook maxi.
En ten slotte kan je in gesprek gaan en vooral leuke vragen bedenken die je kan stellen.
Over het algemeen zal ik aanwezig zijn.
Enthousiaste mensen zijn welkom, ook de kinderen.

Tot ziens!

Kaat Suringa
Plan een afspraak: pakhuisstraat70@gmail.com